Klikgulv med sildeben

Klikgulv med sildeben

Klikgulv med sildeben i topkvalitet

Med et sildeben klikgulv får du de flotte mønstre fra sildebensparketter uden at bøve med en langvarig og til tider besværlig gulvlægning. Hos MesterGulve har vi stor viden inden for klikgulve samt sildeben. Som gulvlægger går vi desuden aldrig på kompromis med kvaliteten af vores håndværk. Vores løsninger bliver altid udført med dine behov i fokus.

Skal du bruge et klikgulv med sildeben har vi de helt rette materialer til enhver stil. Vi har de varianter, til at matche netop dine ønsker. Har du brug for en professionel gulvlægger, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper både private og erhvervskunder i Storkøbenhavn, Farum, Amager og omegn. Har du en specialopgave, der kræver kyndige eksperter, kan du også altid tage fat i os. Vores team står klar med faglig rådgivning og service i øjenhøjde.

Få et skræddersyet gulv

Har du flere spørgsmål til klikgulv med sildeben, er du mere end velkommen til at tage fat i os. Hos MesterGulve brænder vi for at gøre dine gulvdrømme til virkelighed gennem skræddersyede løsninger, god service og håndværk af topkvalitet. Kun fantasien sætter grænsen for mulighederne med sildeben som klikgulv.

Kontakt os på telefon 40 11 00 14, send en mail til hm@mester-gulve.dk eller udfyld kontaktformularen er på siden. Så giver vi et helt gratis og uforpligtende tilbud på et klikgulv med sildeben, der matcher netop dine behov.

Fordele ved sildeben som klikgulv

Et normalt sildebensparketgulv kræver en længere og mere permanent montering, da de fleste sildebensparketter ofte skal fuldlimes til undergulvet. Derfor er det sværere at lave justeringer i løbet af og efter montagen.

Et klikgulv med sildeben giver dig den flotte æstetik fra de anerkendte mønstre i et praktisk kliksystem. Derfor er det langt nemmere at kombinere forskellige mønster og farvetoner med et sildeben klikgulv, og derved skabe et unikt look.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan ringe til os eller udfylde vores kontaktformular for at bestille et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.