Tæppefliser

Stærk rådgivning

Vi bestræber os på at formidle branchens bedste rådgivning, så du som kunde føler dig 100 procent tryg ved den endelige beslutning. Vi er eksperter i gulve – og vi elsker at videreformidle vores viden inden for såvel tæppefliser, linoleum eller andre gulve.

Gulvmand udfører professionelt håndværk hele vejen igennem

Vi står for godt håndværk, stærk rådgivning og fleksibel udførelse. Hos MesterGulve sørger vi for, at gulvene passer dér, hvor de skal bruges – og er altid lagt korrekt og lige til at indvie. Det er blandt andet fordi, mester selv er med ude på opgaverne.

Mange taler om lysindfaldet, men det er kombinationen af lyset og det rette gulv, der giver fornemmelsen af det rum, man træder ind i. Hos Mester Gulve får du helt naturligt professionel rådgivning med i købet.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Ønsker du mere information, har du spørgsmål eller vil du gerne have et gratis og uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til din lokale gulvmand i Farum, vi kører i Amager og Storkøbenhavn, på telefon 40 11 00 14 eller send os en e-mail til hm@mester-gulve.dk​.

Som din lokale gulvmand løser vi alle typer opgaver med gulv

Vi løser små og helt store opgaver for virksomheder og private, og vi kan kendes på vores solide arbejde – og vores fleksible indstilling til at få løst opgaven bedst for alle parter. Derfor kan du regne med, vi altid leverer til tiden, og vi arbejder syv dage om ugen, hvis opgaven kræver det.

Indhent et uforpligtende tilbud

Du kan ringe til os eller udfylde vores kontaktformular for at bestille et uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.